top of page

Соборна мати Україна

З метою виховання у підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму, протягом тижня згідно з планом, затвердженим директором закладу та з дотриманням обмежувальних проти епідеміологічних заходів в закладі було організовано та проведено ряд заходів з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Класні керівники провели виховні години на теми:«Захід, схід – одна країна! Це – соборна Україна», «Моя чарівна Україна»,«Соборна мати Україна»,«Велика злука – великі сподівання»,під час яких учням розказали про свято, яке в Україні святкують 22 січня – День Соборності України, про його історію і саму сутність поняття «соборність». Діти переглядали цікаві відеофільми, презентації про велич, різнобарвність, багато національність, культуру та красу нашої Батьківщини. Віртуально подорожували українськими містами зі сходу на захід, з півдня на північ.

Лідери учнівського самоврядування закладу організували для учнів 8-10 класів вікторину під назвою «Ігри патріотів», де діти,як справжні патріоти змагалися у знаннях з культури та історії України, показали наскільки знають Україну. На завершення запівали караоке пісні про нашу Батьківщину.

Напередодні свята, 21 січня, всі учні утворили живий ланцюг едності – символ духовної єдності та свободи українського народу!

Загалом, варто відмітити те, що проведені заходи для учнів були корисними, цікавими і веселими. Учні закладу впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.Ми можемо впевнено сказати, що наша Україна – найкраща країна у світі.



23 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page